Domo Eclectica

Liefde voor kunst

Over Mariella

Mijn liefde en passie voor  kunst begon al in mijn vroege jeugd. Met mijn ouders heb ik vele reizen mogen maken en in welk land we ook waren, er werd altijd genoeg tijd ingelast voor bezoeken aan musea en galeries.  Door de lokale kunst te bewonderen maakte ik ook kennis met de cultuur en geschiedenis van dat land. Het is mij met de paplepel ingegoten en nu pluk ik er de vruchten van.

Met Domo Eclectica wil ik de matchmaker zijn tussen kunst, kunstenaars en liefhebbers.  Daarom vind ik het belangrijk dat je uitprobeert of een kunstobject bij je past. Dat je je als het ware door de kunst laat versieren. 

Vragen of meer informatie? Neem hier contact met me op!

Een kunstwerk kopen is als een liefdesrelatie. Het kan liefde op het eerste gezicht zijn (impulsaankoop) of je spreekt een paar keer af alvorens te besluiten of het wel of niet wat wordt. 

Kunst is emotie en als je eenmaal besluit het kunstwerk ,waar je verliefd op bent geworden, te kopen,  dan ga je een lange verbintenis aan.

Domo Eclectica is een galerie in het centrum van Gouda waar we onze liefde voor kunst delen door het aanbieden van betaalbare van gerenommeerde en opkomende kunstenaars uit Nederland. Het is onze passie om de klanten te begeleiden in het “verliefd worden op kunst” proces en vertellen hierbij graag de verhalen die bij de kunstwerken horen.

Domo’s  filosofie

Bij het vinden van de liefde van je leven ga je ook niet over een nacht ijs. Het is belangrijk dat je een kunstwerk vindt dat bij je woning, persoonlijkheid en budget past. Het laatste wat we willen is dat je spijt krijgt van je aankoop en dat het op zolder belandt. 

Daarom laten we je ook op een date gaan met je kunstwerk. Door het kunstwerk zeven dagen op zicht thuis te hebben, kun je kijken of het echt bij je past.  Zo kun je er met een gerust hart “ja, ik wil” tegen zeggen.

Daarnaast delen we onze liefde voor kunst graag tijdens ons kunstontbijt in de galerie. Op vrijdagochtend vertellen we je over de achtergronden en geschiedenis van kunst. Je kunt je voor het volgende kunstontbijt inschrijven op onze evenementenpagina.


ADRES

Lange Tiendeweg 68
2801 KK Gouda
Tel. 06 28402848

Route

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 18.00
Zondag: 13.00 – 17.00

WIST JE DAT…

… je bij Domo Eclectica ook kunst kunt afhalen?

… Mariella kunst naar je toe brengt en er vrijblijvend advies bij geeft?