Update! We verhuizen naar een nieuwe Domo. Vanaf half september ontvangen we je graag op de Lange Groenedaal 110 in Gouda!

Wijnproeverij Scoperta de Vino

Wijnproeverij Scoperta de Vino

Wijnproeverij Scoperta de Vino

20 20 mensen hebben dit evenement bekeken.

Wijn en kunst gaan prima samen. Daarom organiseert Kunstgalerie Domo Eclectica op 12 februari 2023 de eerste wijnproeverij van 2023 in samenwerking van Scoperta de Vino.

René van Luenen vertelt op een toegankelijke manier over een zorgvuldig uitgezochte set van 8 Italiaanse kwaliteitswijnen van kleine Italiaanse wijnboeren. Het geheel wordt omlijst met ambachtelijk gebakken stokbrood en hapjes. En natuurlijk door de inspirerende kunstwerken van de kunstenaars van Domo Eclectica.

Na afloop heb je kennisgemaakt met onbekende Italiaanse kwaliteitswijnen. En natuurlijk heb je ook lol gehad. De wijnen die je tijdens de wijnproeverij probeert kun je bestellen via de website van Scoperta di Vino.

Bij deze wijnproeverij hebben plek voor maximaal 25 personen. De kosten zijn €30 per persoon. Een week voor de wijnproeverij sturen we je een tikkie voor de bijdrage en een bevestiging van je deelname.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan hieronder in.

Event registration closed.
 

Datum en tijd

12-02-2023 @ 15:00 aan
12-02-2023 @ 17:00
 

Einddatum registratie

08-02-2023
 

Locatie

Share With Friends