Update! We verhuizen naar een nieuwe Domo. Vanaf half september ontvangen we je graag op de Lange Groenedaal 110 in Gouda!

Jenny Olde Monnikhof

Jenny Olde Monnikhof maakt als vele jaren kleurrijke beelden met hun eigen beeldtaal en lijnenspel. De werken bij Domo Eclectica zijn voornamelijk glasfusion kunstwerken.

  • Meer informatie

    Jenny Olde Monnikhof maakt kunstwerken met glas en keramiek. Ze laat zich daarbij inspireren door kunstenaars als Miro, Calder en vooral Niki de Saint Phalle.

    Haar werk omschrijft ze als kleurrijke beelden met hun eigen beeldtaal en lijnenspel. Ze stralen vrolijkheid en onbevangenheid uit.

    Natuur is een terugkerend thema in haar werk. Bij Domo Eclectica vind je daarom voornamelijk "levensbomen". Als je die in de vensterbank zet, dan leidt het veranderende licht in combinatie met het kleurrijke glas tot bijzondere effecten.

    Jenny Olde Monnikhof maakt haar kunstwerken in haar eigen atelier in Nieuwerkerk aan den IJssel. Via haar website kun je kunstwerken van haar zien en aanschaffen die niet bij Galerie Domo Eclectica te bewonderen zijn.

Wil je meer weten over het werk van Jenny Olde Monnikhof, kom naar de galerie of neem contact met ons op.