Update! We gaan verhuizen naar een nieuwe locatie in Gouda! Vanaf eind juni 2023 zal de galerie aan de Lange Groenedaal 110 in Gouda openen en zien je daar weer graag tegemoed!

Ferdi de Bruijn

Ferdi is een autodidactische kunstenaar die kunst en design combineert tot functional art. Gestart in 1983 in Hoevelaken en sinds 1992 werkzaam vanuit zijn eigen eigen atelier in Dronten.

  • Meer informatie

    Ferdi de Bruijn maakt al meer dan 30 jaar onder meer LED wandobjecten, staande objecten en klokken. Al zijn werk is handgeschilderd en geproduceerd door gebruik te maken van technieken zoals laseren, frezen, warm buigen, zagen en 3D printen.

    Ferdi de Bruijn's oog voor detail is duidelijk zichtbaar in het resultaat van het samenvoegen van verschillende materialen; van aluminium tot kunststof, glas tot led-verlichting.

    Zijn kunst is functioneel en circulair. Dat houdt in dat het materiaal dat hij over heeft, wordt hergebruikt in nieuwe kunstwerken. Zo wordt de kunststof van de lichtobjecten hergebruikt voor de klokken.

    We geven je graag eer informatie over de kunstwerken van Ferdi de Bruijn als je de galerie bezoekt, maar je kunt ook terecht op zijn eigen website.

Wil je meer weten over het werk van Ferdi de Bruijn, kom naar de galerie of neem contact met ons op.