Update! We verhuizen naar een nieuwe Domo. Vanaf half september ontvangen we je graag op de Lange Groenedaal 110 in Gouda!

Over Domo Eclectica

Domo Eclectica is een kunst galerie in het centrum van Gouda waar we onze liefde voor kunst delen door het aanbieden van betaalbare van gerenommeerde en opkomende kunstenaars uit Nederland. Het is onze passie om klanten te begeleiden in het “verliefd worden op kunst” proces. We vertellen hierbij graag de verhalen die bij de kunstwerken en de kunstenaars horen.

Een kunstwerk kopen is als een liefdesrelatie. Het kan liefde op het eerste gezicht zijn (impulsaankoop) of je spreekt een paar keer af alvorens te besluiten of het wel of niet wat wordt. 

Kunst is emotie. En als je eenmaal besluit het kunstwerk, waar je verliefd op bent geworden, te kopen,  dan ga je een lange verbintenis aan.

Over onze Filosofie

Bij het vinden van de liefde van je leven ga je ook niet over een nacht ijs. Het is belangrijk dat je een kunstwerk vindt dat bij je woning, persoonlijkheid en budget past. Het laatste wat wij willen is dat je spijt krijgt van je aankoop en dat het op zolder belandt. 

Daarom laten we je ook op een date gaan met je kunstwerk. Door het kunstwerk zeven dagen op zicht thuis te hebben, kun je kijken of het echt bij je past.  Zo kun je er met een gerust hart “ja, ik wil” tegen zeggen.

Hoe maken we je match?

Domo Eclectica staat voor persoonlijke begeleiding van je dating proces met kunst. Dat kan beginnen in de galerie of door online swipen.

Behalve dat we elke vrijdag en zaterdag open zijn om kunstliefhebbers te ontvangen, organiseren we regelmatig evenementen, zoals Solo Saturday, wijn – en whisky proeverijen. In de agenda vind je een overzicht van de aankomende evenementen.

Het is uiteraard ook mogelijk om door de weeks op afspraak langs te komen.

Over Mariella

Mariella van der Net, oprichter Domo Eclectica

Met Domo Eclectica wil ik de matchmaker zijn tussen kunst, kunstenaars en liefhebbers. Daarom vind ik het belangrijk dat je uitprobeert of een kunstobject bij je past. Dat je je als het ware door de kunst laat versieren.

Mijn liefde en passie voor  kunst begon al in mijn vroege jeugd. Met mijn ouders heb ik vele reizen mogen maken en in welk land we ook waren, er werd altijd genoeg tijd ingelast voor bezoeken aan musea en galeries.  Door de lokale kunst te bewonderen maakte ik ook kennis met de cultuur en geschiedenis van dat land. De liefde voor kunst is mij met de paplepel ingegoten en nu pluk ik er de vruchten van.

Volg ons ook op social media

Wil je contact opnemen stuur dan een e-mail of bel ons.